Hyundai 430W Full Black

Suomessa Hyundai tunnetaan laadukkaista sähköautoista. Hyundai on kehittänyt uuden täysin mustan 430W aurinkopaneelin, joka hyödyntää aurinkokennojen viimeisintä Shingled-teknologiaa. Musta aurinkopaneeli muodostaa kauniin pinnan sekä tummille että vaaleille katoille.

Helppo

Toteutamme aurinkovoimalan tarpeidesi mukaan vain hyväksi todetuilla tuotteilla. Päätä vain paneeleiden määrä - me hoidamme loput.

Nopea

Asennamme aurinkopaneelit keskimäärin kahden viikon sisällä tilauksesta. Ennakointi ja hyvät suhteet maahantuojaan varmistavat, että tavaraa riittää.

Turvallinen

Olemme asentaneet satoja aurinkovoimaloita ympäri Suomen. Eteläisin Hangossa ja pohjoisin Kittilässä. Toimintamme on vakiintunutta ja jokainen projektimme on viety onnistuneesti maaliin.

Vahva. Tehokas. Täynnä voimaa.

Täysin musta uutuus

Viimeisintä shingled* -teknologiaa hyödyntävä 430W aurinkopaneeli, joka tarjoaa enemmän tehoa ja parempaa suorituskykyä varjossa. Siro rakenne, täysmusta pinta ja massiivinen energiantuotanto ilman hukkatilaa kennojen ympärillä.

Sofar Solar invertterit

Helppokäyttöinen suomenkielinen näyttö ja 10 vuoden takuu. Invertterissä on reaaliaikainen ja tarkka MPPT-algoritmi sekä laaja sisääntulojännitteen alue. Käynnistää voimalan aikaisin aamulla matalallakin jännitteellä. Suomen myydyin invertteri 2023.

Kotimaiset telineet

Nordic Sun on kotimainen aurinkopaneeleiden kiinnitysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Kiinnikkeet on valmistettu Suomessa ja suunniteltu kestämään pohjoisen haastavia sääolosuhteita.

Omalla aurinkoenergialla lataat auton, peset pyykit ja valmistat ruuat.

Tarjouspyyntö aurinkovoimalasta