Aurinkopaneelit

Aurinkoenergia on nopeimmin kasvava energiamuoto Suomessa. Kasvua kiihdyttää sähkön hintojen jatkuva nousu, ympäristöarvot ja halu pienentää tuontienergian tarvetta. Aurinkopaneeli tuottaa sähköä suoraan luonnosta - ilmaiseksi. Voit lämmittää sillä käyttöveden ja asuintilat miellyttäviksi, valaista kotisi ja ladata sähköautosi.

Hyundai 405W - Täysin musta uutuus

Suomessa Hyundai tunnetaan autoista - nykyisin erityisesti laadukkaista sähköautoista. Hyundai on kehittänyt uuden tehokkaan 405W aurinkopaneelin, joka hyödyntää viimeisintä Shingled-teknologiaa. Musta aurinkopaneeli muodostaa kauniin pinnan sekä tummille että vaaleille katoille.

Viipaloidut kennot

Hyundain käyttämä uutuus, shingled-rakenne, hyödyntää aurinkopaneelin pinta-alan tehokkaasti. Paneelissa olevat aurinkokennot on leikattu ohuiksi viipaleiksi ja limitetty hiukan toistensa päälle, jolloin kennojen väliin ei jää tuottamatonta pintaa. Lopputuloksena on myös kaunis yhtenäinen täysin musta ulkoasu.

Vahva rakenne

Karkaistu lasi ja vahvistettu runkorakenne kestävät ankaria sääolosuhteita, kuten painavaa lumikuormaa ja voimakasta tuulta. Hyundain aurinkopaneelit ovat läpäisseet useat testit ankarissa ympäristöolosuhteissa, kuten ammoniakissa ja suolasumussa. Uuden tehokkaasti toimivan rakenteensa ansiosta paneelit tuottavat sähköä erityisen hyvin myös silloin, kun aurinko ei nouse korkealle.

Luotettava asennuspalvelu

Tarjoamme aurinkopaneelit täyden palvelun periaatteella, tuloksena helppo ja onnistunut hankinta. Asennamme aurinkovoimalan keskimäärin kahden viikon kuluessa tilauksesta. Asennus suoritetaan Tukes:in standardien mukaisesti. Olemme asentaneet satoja pienvoimaloita ympäri Suomen.

Uudet invertterit

Invertteri toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottaman sähkön kuljettamisessa kodin sähkölaitteiden käyttöön. Invertteri on aurinkovoimalan tärkein komponentti, sillä se muuttaa aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi. Sofar Solar -invertterissä on helppokäyttöinen suomenkielinen näyttö ja markkinoiden pisin takuu.

  • Suomenkielinen käyttöliittymä
  • 10 vuoden tehdastakuu
  • Reaaliaikainen ja tarkka MPPT-algoritmi
  • Maksimi hyötysuhde 98,4 %
  • Laaja sisääntulojännitteen alue, 140-1000 V

Hyundai Energy Solutions

Suomessa Hyundai tunnetaan autoista - nykyisin erityisesti laadukkaista sähköautoista. Hyundai-autot valmistaa Hyundai Motor Company, joka kuuluu Hyundai Corporationiin. Hyundai Energy Solutions on hyväksytty korkeimpaan Tier 1 -luokkaan, johon hyväksytään ainoastaan 2 prosenttia aurinkopaneelien valmistajista.

Vakavarainen Hyundai takaa aurinkopaneeliensa korkean laadun myöntämällä niille 25 vuoden tuotetakuun sekä tuotantotakuun. Hyundain HiE-aurinkopaneeleissa on 25 vuoden kuluttua vähintään 84,8 % tehoa jäljellä

Tilaa suunnittelukäynti

Suunnittelukäynnillä aurinkovoimala optimoidaan omaan sähkönkulutukseesi ympäristötekijät huomioiden. Saat suunnitelman lisäksi tarjouksen ja EU:n komission hyväksymän sähköntuottoarvion.