Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on lämmityslaite, joka säästää lämmityskuluista jopa 50%. Siksi ilmalämpöpumppuja onkin käytössä Suomessa jo noin 650 000 kappaletta, ja uusia asennetaan yli 65 000 vuosittain. Ilmalämpöpumpuilla lämmitetään koteja, kesämökkejä, yrityksien liiketiloja, varastoja, sekä lukuisia muita rakennuksia. Kesällä ilmalämpöpumppujamme voidaan käyttää myös viilennykseen.

Mitsubishi LN - Suomen myydyin ilmalämpöpumppu

Suomen suosituin

Mitsubishin laatu ja toimintavarmuus.

Helppokäyttöinen

Huoneen lämpötilaa voi säätää yhden asteen välein +8°C ja +30°C välillä.

Puhdas sisäilma

Kierrättää, puhdistaa ja parantaa sisäilman laatua.

Hiljainen

Yötoiminto pitää talon sopivan lämpöisenä ilman häiritseviä ääniä.

Valloittava design

Värit helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen.

Takuut

Laitteella on 2 vuoden täystakuu ja 10 vuoden varaosatakuu.

Ilmalämpöpumppu kannattaa asentaa avaraan tilaan siten, että laitteen puhaltama ilma pääsee kiertämään esteettömästi mahdollisimman pitkälle. Energiansäästö on huomattava, kun ilmalämpöpumpun sijoittaa tilaan oikein.

Puhdasta sisäilmaa

Oletko allerginen tai herkkä erilaisille hajuille? Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistustoiminto, jonka kytket käyttöön kaukosäätimestä. Laitteeseen sisäänrakennettu suodatin ehkäisee 94-99 prosenttia epämiellyttävistä, ilmassa leijuvista pienhiukkasista.

3D i-See Sensor

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See -Sensorin avulla. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee, mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumppu voidaan kohdistaa suoraan sinne, missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti, jolloin se jäähdyttää / lämmittää tilaa huomaamattomasti.

Helppokäyttöinen

Mitsubishi Electric ei jätä tuotekehittelyä sattuman varaan. LN-sarjan ilmalämpöpumpuista aistii kauniista ja modernista sisäyksiköstä aina huolellisesti suunniteltuun kaukosäätimeen asti, että yksityiskohtia ei ole jätetty huomioimatta.

Luotetuin merkki

Mitsubishi Electric valmistaa muun muassa lämpöpumppuja ja ilmastointilaitteita tuotantolaitoksissaan Japanissa, Thaimaassa ja Skotlannissa. Tällä alalla se on yksi maailman suurimmista valmistajista, ja se pitää kunnia-asianaan valmistaa itse kaikki tuotemerkkinsä alla myytävät tuotteet.

Ota yhteyttä