Latauslaitteet

Easee-latausrobotti

Easee-latausrobotti on älykäs kotilaturi, joka soveltuu automaattisesti kaikille sähköautoille, sulakevahvuuksille ja sähköverkoille. Latausrobotti on varustettu teknologialla ja turvallisuusominaisuuksilla, mutta sitä on samanaikaisesti todella helppo käyttää.

Norjassa kehitetty ja valmistettu latausrobotti tarjoaa parhaan mahdollisen latauskokemuksen, tinkimättä hinnasta, laadusta tai toiminnallisuudesta. Älykäs auto ansaitsee älykkään latauslaitteen. 

Pieni. Älykäs. Täynnä voimaa.

10x nopeampi

Easee-latausrobotin avulla saat kotilaturin, joka kykenee lataamaan jopa kymmenen kertaa nopeammin tavalliseen pistorasiaan verrattuna. Sähköauton latauslaite käyttää aina kaiken saatavilla olevan kapasiteetin ja takaa siksi korkeimman mahdollisen lataustehon kotilaturiisi.

Easee latausrobotissa on Type 2 -liitin, joka lataa sekä 1- että 3-vaiheisesti. Sähköauton laturi tukee latausta jopa 22 kW saakka.

Easee App

Easee App -sovellus mahdollistaa Easee -latausrobottiesi hallinnan. Sovelluksesta voit säätää kaikkia asetuksiasi eri latausroboteille. Sovellus on saatavina sekä Android- että iOS -versiona. Lataa Easee App -sovelluksesi suoraan Google Play- tai App Store -kaupasta.

Asennettuna tai ilman

Voit tehdä tilauksen asennettuna tai ilman asennusta. Valitse väri, ota yhteyttä ja tilaa - sähköasentajamme hoitaa loput.

Miksi älykäs laturi?

Sähköauton lataus Easee-latausrobotin avulla on turvallisempaa ja nopeampaa pistorasiasta lataamiseen verrattuna. Voit myös ladata älykkäästi - kun sähkö on edullista.

Easee latauskaapeli

Easee latauskaapeli toimitetaan Type 1 -liittimellä (1-vaihe) tai Type 2 -liittimellä (3-vaihe). Maksimivirta 32A. Korkealaatuinen kaapeli on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Kaapelin saa lukittua latausrobottiin. Kahva ja johto ovat miellyttävän tuntuisia ja likaa hylkiviä.

Easee

Easee on norjalainen kasvava teknologiayhtiö, joka kehittää ja valmistaa kaikki tuotteensa Skandinaviassa. Laadukas ja helppokäyttöinen laturi on saanut lämpimän vastaanoton asentajien ja asiakkaiden keskuudessa. Laturista on tullut yhtiön hittituote, joka on mahdollistanut yhtiön kasvun Eurooppaan.

Ota yhteyttä