Tuotteet

Seuraamme tarkasti alan kehitystä ja uusia innovaatioita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme järkeviä vaihtoehtoja oman aurinkovoimalan toteuttamiseksi. Mielestämme alumiiniset paneelikehykset ja siniset kennot ovat menneen talven lumia. Oma aurinkovoimala saa myös näyttää hyvältä.

Hyundai 430W Full Black – markkinoiden tyylikkäin aurinkopaneeli

Hyundai on kenties tunnetuin autoistaan, mutta nyt yritys on kehittänyt viimeisintä shingled* -teknologiaa hyödyntävän 430W aurinkopaneelin, joka tarjoaa enemmän tehoa ja parempaa suorituskykyä varjossa. Siro rakenne, täysmusta pinta ja massiivinen energiantuotanto vanhoihin paneeleihin verrattuna.

Tehokasta sähköntuotantoa uudella teknologialla

Hyundain käyttämä uusi Shingled-rakenne hyödyntää koko aurinkopaneelin pinta-alan tehokkaasti. Paneelissa olevat aurinkokennot on leikattu ohuiksi viipaleiksi ja limitetty hiukan toistensa päälle, jolloin kennojen väliin ei jää lainkaan tuottamatonta pintaa. Uuden tehokkaasti toimivan rakenteensa ansiosta aurinkopaneelit tuottavat sähköä erityisen hyvin myös silloin, kun aurinko ei nouse korkealle.

Täysin musta aurinkopaneeli

Aurinkopaneeliteknologian kehittyessä myös aurinkopaneeleiden ulkoiset ominaisuudet ovat parantuneet. Perinteisissä aurinkopaneeleissa aurinkopaneelin kehys on vaalea alumiinin värinen, aurinkokennot ovat siniset ja aurinkokennojen väleistä näkyvä takakalvo on vaalean harmaa. Uusissa Full Black aurinkopaneelissa kaikki komponentit ovat mustia ja lisäksi aurinkokennojen johtimet ovat piilotettu. Full Black aurinkopaneeli näyttää täten ikään kuin tyylikkäältä kokomustalta taulutelevisiolta mustine kehyksineen ja aurinkokennoineen.

Vahva ja kestävä

Hyundai-aurinkopaneelien laadukas kansilasi ja vahvistettu runkorakenne kestävät ankaria sääolosuhteita, kuten painavaa lumikuormaa ja voimakasta tuulta. Aurinkopaneelit ovat läpäisseet useat testit eri ilmasto-oloissa, ammoniakissa ja suolasumussa. Muotoilun ja parempien materiaalien ansiosta Hyundain aurinkopaneelit ovat tyylikkään siroja: paneelin paksuus on vain 30 mm, mikä on keskimäärin 25 % vähemmän kuin muissa aurinkopaneeleissa.

25 vuoden tuotetakuu

Hyundai Energy Solutions on hyväksytty korkeimpaan Tier 1 -luokkaan, johon hyväksytään ainoastaan 2 % aurinkopaneelien valmistajista. Hyundai takaakin aurinkopaneeliensa korkean laadun myöntämällä niille täyden 25 vuoden tuotetakuun sekä tehotakuun. Lisätietoa aurinkopaneelien takuuasioista löydät täältä.

Moderni ja pitkäikäinen invertteri

Invertteri on aurinkovoimalan tärkein komponentti, sillä se muuttaa aurinkopaneelien keräämän aurinkoenergian kodin sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi. Käyttämissämme Sofar Solar -inverttereissä on helppokäyttöinen suomenkielinen näyttö ja 10 vuoden takuu. Invertterissä on reaaliaikainen ja tarkka MPPT-algoritmi sekä laaja sisääntulojännitteen alue. Sofar Solar -invertterien maksimi hyötysuhde on jopa 98,4 %.

Laadukas asennuspalvelu ja joustava rahoitus

Sinun ei tarvitse kuin kertoa meille, millaiseen kohteeseen etsit aurinkopaneeleita. Me autamme sinua valitsemaan sopivan paneelien määrän ja rakennamme aurinkovoimalasi sujuvasti ja nopeasti käyttövalmiiksi – jo noin kahdessa viikossa tilauksesta.

Olemme asentaneet satoja aurinkovoimaloita ympäri Suomen. Asentajien ammattitaito, kohteiden tarkka suunnittelu ja uusimpien sähköturvallisuusmääräysten huomiointi varmistavat, että jokainen kohde tulee oikein asennettua.

Tarjoamme aurinkopaneelien hankintaan myös joustavaa rahoitusta, jonka ensimmäinen lasku on koroton ja kuluton. Rahoituksen tarjoaa kotimainen OP Rahoitus.

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Tehokkaat ja täysimustat aurinkopaneelit sujuvana avaimet käteen -palveluna. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, tai jätä tarjouspyyntö helposti alla olevalla lomakkeella!