Johtava Group

Matka aurinkopaneeleiden myynnistä ekotalojen rakentajaksi alkoi 2018 vakaasta uskosta uusiutuvan energian voimaan. Juuri tuohon aikaan Suomeen saapuivat ensimmäiset aurinkopaneelit, joiden energiantuotanto oli taloudellisesti varteenotettavalla tasolla.

Toimme aurinkopaneelit rohkeasti kiinteistönomistajien tietoisuuteen tekemällä monimutkaisesta tuotteesta helposti ymmärrettävän. Olemme suosineet kotimaisia komponentteja ja asennustyötä. Toimintamme ytimessä on harjoittaa hyvän mielen liiketoimintaa tuotteilla, joihin itse aidosti uskomme ja joilla on positiivinen yhteiskunnallinen vaikutus. Tästä osoituksena olemme Suomalaisen Työn Liiton tunnustama Yhteiskunnallinen Yritys.

Oman aurinkovoimalan hankinta on vakiinnuttanut asemansa vastuullisten sijoitustapojen joukkoon. Viimeisten vuosien aikana pientalojen tuottama aurinkoenergia on moninkertaistunut ja meistä on upeaa olla tässä murroksessa mukana.

Asumisen energiatehokkuutta voi parantaa aurinkopaneeleiden lisäksi monin tavoin. Uuden talon suunnittelussa pyrimme luomaan toimivan, ympäristöystävällisen ja samalla taloudellisesti järkevän kokonaisuuden.

Luotettava kumppani

Täytämme tilaajavastuulain velvollisuudet, toimimme läpinäkyvästi ja luotettavasti.

Yhteiskunnallinen Yritys

Olemme onnistuneet tasapainottamaan voittoa tavoittelevan liiketoiminnan yhteiskunnallisten tavoitteiden kanssa.

AAA-luottoluokitus

Talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen ovat edellytyksiä korkealle luottoluokitukselle.

Lähetä meille viesti