Johtava Group

Johtava on kotimainen aurinkopaneelien myyntiin ja asennukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet satoja aurinkoenergiaprojekteja vuodesta 2018 lähtien reippaalla ja asiakaslähtöisellä otteella. Palvelemme pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen talousalueilla.

Missiona puhdas tulevaisuus

Autamme kiinteistön omistajia toteuttamaan oman aurinkoenergiaprojektin fiksusti ja kannattavasti. Teemme töitä reippaalla asenteella ja pilke silmäkulmassa. Toimintamme on vakiintunutta ja olemme luoneet hyvät suhteet alan parhaisiin tavarantoimittajiin, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan uusimmat tuotteet järkevään hintaan.

Tarkkaan valitut tuotteet

Seuraamme tarkasti alan kehitystä ja uusia innovaatioita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme järkeviä vaihtoehtoja oman aurinkovoimalan toteuttamiseksi. Mielestämme alumiiniset paneelikehykset ja siniset kennot ovat menneen talven lumia. Oma aurinkovoimala saa myös näyttää hyvältä.

Aurinkosähkö investointina

Aurinkovoimalan hankinta on nähtävä investointina, jonka tulee maksaa itsensä takaisin. Korkojen kera. Oikeilla tuotteilla ja hyvällä suunnittelulla omalle katolle saa kannattavan järjestelmän erinomaisella pääoman tuotolla.

Laadukas asennuspalvelu

Jokainen asennuskohde on yksilöllinen, jolloin kokemuksen ja hyvän suunnittelun merkitys korostuu. Asentajillamme on vankka kokemus tehokkaasta, oikea-oppisesta ja laadukkaasta asennustyöstä, joten voit antaa meidän hoitaa aurinkovoimalan rakentamisen luottavaisin mielin.

Olemme Scanoffice Aurinkopartneri

Hyundai Full Black -aurinkopaneeleiden maahantuoja Scanoffice Group. Scanoffice on vuonna 1984 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 100 henkilöä. Scanoffice on Pohjois-Euroopan suurin aurinkosähkölaitteiden maahantuoja. Olemme toimineet Scanofficen virallisena Aurinkopartnerina vuodesta 2019 lähtien.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää oman aurinkovoimalan rakentamisesta, tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella!

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä