Johtava Group Oy

Johtava Group Oy on kotimainen aurinkopaneelien myyntiin ja asennukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet satoja aurinkoenergiaprojekteja vuodesta 2018 lähtien. Palvelemme pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen talousalueilla.

Läpinäkyvää ja luotettavaa toimintaa

Haluamme auttaa kiinteistöjen omistajia tuottamaan omaa aurinkoenergiaa fiksusti ja kannattavasti. Läpinäkyvä ja luotettava toiminta on meille kunnia-asia, josta emme tingi – jokainen projektimme on viety aina sovitusti maaliin. Toimintamme on vakiintunutta ja olemme luoneet hyvät suhteet alan parhaisiin tavarantoimittajiin, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaat ratkaisut järkevään hintaan.

Tarkkaan valitut modernit ratkaisut

Seuraamme tarkasti alan kehitystä ja uusia innovaatioita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat ja uusimmat tuotteet. Olemme kuitenkin tarkkoja siitä, että käytämme vain hyväksi todettu ja tutkittua teknologiaa sekä taatusti toimivia tuotteita.

Tuottavia investointeja

Investointi, joka ei maksa itseään takaisin, ei ole kovin hyvä investointi. Siksi pyrimme valitsemaan yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen järkevät ja kannattavat ratkaisut, jotka niin säästävät energiaa, rahaa ja ympäristö, kuin myös helpottavat asukkaiden arkea.

Laadukas asennuspalvelu

Olemme toteuttaneet satoja aurinkovoimaloita ympäri Suomen. Jokainen asennuskohde on yksilöllinen, jolloin kokemuksen ja hyvän suunnittelun merkitys korostuu. Asentajillamme on vankka kokemus tehokkaasta, sujuvasta ja laadukkaasta asennustyöstä, joten voit antaa meidän hoitaa aurinkovoimalan rakentamisen luottavaisin mielin.

Olemme Scanoffice Aurinkopartneri

Hyundai Full Black -aurinkopaneeleiden maahantuoja Scanoffice Group. Scanoffice on vuonna 1984 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 100 henkilöä. Scanoffice on Pohjois-Euroopan suurin aurinkosähkölaitteiden maahantuoja. Olemme toimineet Scanofficen virallisena Aurinkopartnerina vuodesta 2019 lähtien.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää oman aurinkovoimalan rakentamisesta, tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella!

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä